Jornada: “La Creativitat com a oportunitat per a l’Administració Pública: La necessitat d’un pas endavant”

Per assistir a aquesta jornda, cal emplenar el formulari que trobareu,
clicant aquí
La jornada serà impartida pel professor Joan Castillo. Castillo és enginyer industriaL, llicenciat per l´IESE i pel DEA de la Universitat Ramon Llull. Professionalment dedicat a la Direcció General de companyes locals i internacionals, en processos de canvi i consolidació. Acadèmicament des de 1997 professor de Direcció Estratègica de la U.R.L., UdG, el desaparegut ICT, i actualment a l‘Institut Europeu de Design. Consultor en temes de Direcció Estratègica i D. General.


La situació de crisi que s´està vivint en l´actualitat fa que tant les administracions públiques com el sector privat reflexionin i busquin sistemes que permetin plantar-hi cara. Hi ha qui pensa que en moments de recessió econòmica com aquest la solucions han de ser dràstiques i enfocades a les “rebaixes” en la prestació dels serveis públics. És una reacció natural i comprensible. Però també hi ha qui opina que ser creatiu i innovador és el millor antídot contra la paràlisi dels recursos i de les idees.


Des del Servei de Millora de la Gestió Pública Local apostem per aquesta segona línia d´actuació. Per això hem organitzat la jornada: “La Creativitat com a oportunitat per a l’Administració Pública: La necessitat d’un pas endavant” orientada a que els gestors públics obtinguin eines pràctiques per a: Familiaritzar-se amb el pensament creatiu com a estratègia de presa de decisions.
-Avaluar el grau de creativitat dels propis ajuntaments.
-Presentar instruments que ajudin a millorar la capacitat d´innovació i creativitat als municipis.
-Crear una xarxa de professionals compromesos amb la millora de la gestió pública que ens permeti intercanviar experiències i coneixements.
Podeu veure el programa de la sessió, clicant sobre la següent imatge:
 

Clic aquí per a pdf

Data: 2009-07-02

Lloc: Consell Comarcal del Maresme, sales 1 i 2. Plaça Miquel Biada, 1 de Mataró