Home Buscador Jove Referent d’Ocupació Juvenil
Referent d’Ocupació Juvenil
Referent d’Ocupació Juvenil

El Programa Referent d’Ocupació Juvenil és una iniciativa promoguda pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Departament d’Ensenyament i la Direcció General de Joventut i està cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu.

Llegir més…

Té com a objectiu facilitar i acompanyar la transició de les persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional mitjançant el treball en xarxa i transversal entre els diferents dispositius que treballen amb persones joves, per tal d’oferir els recursos més convenients en funció de les casuístiques personals i/o socials de cadascú, mitjançant l’establiment d’unes unitats especialitzades en el territori.

A qui s’adreça

A persones joves d’entre 16 i 29 anys residents a la comarca del Maresme, que necessitin suport, orientació i acompanyament per la continuïtat formativa i/o la transició al món laboral.

En què consisteix

  • Atenció directa a joves: 
    – Disposaràs d’una atenció personalitzada per part de la Tècnica Referent d’Ocupació Juvenil per informar-te sobre l’oferta formativa existent, facilitant-ne les eines i recursos necessaris per la preparació i accés a la recerca activa de feina i/o altres interessos que puguin ser del teu interès.

    – Les accions d’informació, orientació i acompanyament podran constar d’una única sessió de caire informatiu o d’un procés més ampli format per diferents sessions en funció de la teva situació personal.

    – Les actuacions poden ser individuals o grupals depenent dels objectius que es vulguin assolir i dels continguts que siguin necessaris treballar (aproximació al context laboral, motivacions i interessos professionals, mercat de treball i ocupacions, informació sobre estudis, recerca de feina, etc).

Apunta-t’hi

Si t’interessa, demana cita prèvia per rebre informació i assessorament individualitzat per part de la tècnica referent del programa omplint el següent formulari.

Responsables tècnics: Marta del Castillo i Laia AranResponsable politic: Estanis Fors
Contacte:
Marta del Castillo: marta.delcastillo@ccmaresme.catWhatsApp: 674 01 14 73
Laia Aran: laia.aran@ccmaresme.catWhatsApp: 673 64 38 60

Marta

Laia

En aquest mapa interactiu podeu localitzar les ofertes de formació actives en el vostre municipi, en el Maresme i en la província de Barcelona. Utilitzeu els filtres per fer una cerca el més ajustada possible als vostres interessos.

I si voleu portar tots els recursos a la butxaca només heu d’escanejar el codi QR amb el vostre telèfon mòbil

Header text

Si oferiu accions formatives, d’orientació i/o acompanyamenta joves, envieu-nos la informació en AQUEST FORMULARI i en farem difusió

Experiències al Maresme

ACTUALITAT