L'Ajuntament d'Alella instal·la més papereres per recollir les defecacions de gossos

Text
L'Àrea de Serveis Urbans de l'Ajuntament d'Alella ha instal·lat set papereres més de recollida de deposicions de gossos que se sumen a les deu que van col·locar a començament d'any en diferents indrets de la població. Amb les 17 papereres instal·lades fins ara al municipi es vol facilitar als propietaris de gossos l'eliminació de les restes fecals de les seves mascotes i evitar que embrutin el carrer. L'Ajuntament disposa de tres més que estan pendents d'ubicació o que seran destinades a la reposició de les existents.
Les papereres canines s'han ubicat a punts del municipi que són espais habituals de passeig dels animals. Són de color verd i clarament visibles i identificables ja que porten al frontal el dibuix d'un gos. En un dels laterals tenen un dispositiu que facilita les bosses per recollir els excrements i són el lloc indicat per dipositar les restes una vegada han estat recollides.
Les set papereres s'han ubicat al carrer Sant Josep de Calassanç -a les confluències amb Maria Estrada i les Heures-; a l'inici del passeig Maria Auxiliadora – a prop dels centres escolars -; al carrer Coll de Vendrans, a la zona de contenidors del barri de Canonge; al Torrent Vallbona (davant del carrer del Mig) i a la zona verda de Creu de Pedra.
El cost de les deu papereres i un miler de bosses ascendeix a 3.098€. L'objectiu d'aquesta actuació és facilitar als propietaris la correcta eliminació de les deposicions de les seves mascotes i conscienciar-los de les molèsties que suposa la seva presència a la via pública per a la resta de conciutadans.