L’Ajuntament de Premià de Dalt programa una nova edició de tallers a Can Figueres

L’Ajuntament de Premià de Dalt ha programat nous tallers i cursos a la Casa de Cultura Can Figueres a partir del mes de març i fins al juny. Concretament, es tracta de nou cursos i tallers de disciplines molt diverses, pensats per a persones d’edats compreses entre 6 i 99 anys.


Tots els cursos estan subvencionats en una tercera part per l’Ajuntament. És a dir que el cost de l’alumne és d’un 33’3 % més barat. Els preus són més econòmics tot i que en tots els tallers s’hi inclou el material necessari dins del preu del taller.
A més els nois i noies del taller de teatre que organitza l’Ajuntament tenen un 25 % de descompte en els tallers de Circ i Maquillatge, i els alumnes de l’Escola Municipal de Música un 25 % més de descompte en el taller de Didgeridoo. Total, que llencem la casa per la finestra!

Els grups seran reduïts, entre 6 i 15 persones, de manera que, a part de poder aprendre en grup, el professor-a podrà fer un seguiment personalitzat de l’aprenentatge i evolució de cada alumne. Cal dir que tots els professors i professores tenen un llarg currículum en la matèria que impartiran a Can Figueres. Són persones que es dediquen a allò que els agrada i això es nota a l’hora de transmetre els seus coneixements. Aquest és el secret del gran èxit que estan obtenint els tallers a Can Figueres. El segon any de tallers es va poder comptar amb més de 100 participants, i en aquesta cinquena edició (que compta amb un nombre més gran de tallers) s’espera que en seran molts més.
Enguany oferim tallers històrics com el de Restauració de Mobles que porta l’Esther Fernàndez, que a la seva cinquena edició és tot un clàssic dels tallers a Can Figueres. Aquesta edició, però, compta amb un gran nombre de novetats: reflexologia podal, introducció al món tècnic teatral, didgeridoo, maquillatge, circ i còmic. Una altra novetat és el format del programa, editat en un format més elegant i modern, amb la voluntat de donar un gir en la imatge d’aquests tallers, i consolidar una imatge adreçada a gent de totes les edats.

Les incripcions es podran fer a partir del 20 de març al Servei de Cultura de Can Figueres (Riera de St. Pere, 88) de Premià de Dalt. Telèfon 93 7548325. Tots els cursos i tallers tindran lloc a la Casa de Cultura Can Figueres (Riera de Sant Pere, 88). Les places són estrictament limitades i les inscripcions s’acceptaran per rigorós ordre d’inscripció.

– Dibuix i Pintura (36 hores) dimarts de 9:30 hores a 12:30 hores (75 euros)
– Dibuix i Pintura Infantil (12 hores). Dilluns o divendres, de 17:30 hores a 18:30 hores (25 euros)
– Reflexologia Podal (18 hores) divendres de 9:30 a 11 hores (33 euros)
– Restauració de Mobles (48 hores) dissabtes de 10 a 14 hores (145 euros)
– Introducció al Món Tècnic Teatral (16 hores) dissabtes de 9:30 a 13:30 hores (50 euros)
– Didgeridoo (6 hores) dijous de 20:30 a 22h (15 euros)
– Maquillatge (16 hores) dissabtes d’11 a 13 hores (30 Euros)
– Circ (18 hores) dijous de 19 a 20:30 hores (42 Euros)
– Còmic dijous de 19 a 20 hores (12 hores) 25 euros.

NOTA
Per a més informació, poseu-vos en contacte amb el Servei de Cultura (Alfons Miàs) al telèfon 93 754 83 25, o bé a través del correu electrònic cultura@premiadedalt.org