L’Ajuntament cedeix al Grup d’Invàlids de Mataró i Maresme un local situat al Pla d’en Boet

L’entitat el convertirà en un centre especial de treball per a la formació i capacitació laboral

Avui, divendres 27 de setembre, l´alcalde, Manuel Mas, i la presidenta del Grup d´Invàlids de Mataró i Maresme (GIMM), Francesca Bufí, han signat un conveni per a la cessió d´un local municipal situat al Pla d´en Boet.


El local està situat entre l´avinguda Lluís Companys, 78, i el passatge Pau Claris, al Pla d´en Boet. La finca havia passat a mans de l´Ajuntament com a donació de la Cooperativa de Viviendas Centro Social de Cirera amb l´única limitació que havia de destinar-se a ús social.

El GIMM utilitzarà els 77 m2 del nou local com a Centre Social de Treball, destinat a la formació i capacitació de persones amb discapacitats.

Per a poder desenvolupar aquestes tasques, l´entitat haurà de realitzar obres de condicionament de l´immoble, consistents en l´arranjament del terra, la millora dels accessos per a persones amb mobilitat reduïda, i la construcció d´uns lavabos. El cost de les obres, valorat en uns 30.000 euros, anirà a càrrec de l´entitat, que obté llicència per a la utilització gratuïta del local durant vint-i-cinc anys.