L’Ajuntament de Dosrius vol impulsar una Mostra Gastronòmica d’esmorzars de Forquilla

L´àrea de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Dosrius està treballant per promocionar la gastronomia, en definitiva la restauració en el nostre municipi.

Actualment hi ha 20 establiments que serveixen menjars, entre restaurants i bars i s´ha vist la necessitat de fer una mostra gastronòmica per promocionar tots aquests establiments.


Ja s´ha anat a veure molts departaments de la Diputació de Barcelona i properament farem les visites als de la Generalitat per aconseguir recursos per a aquest esdeveniment, que pensem que és molt important per promociar la gastronomia i la restauració de tot el municipi.

El dia 18 de novembre va entrar a l´Ajuntament de Dosrius la primera comunicació de la concessió d´un ajut, procedent de l´àrea de Turisme de la Diputació de Barcelona. Aquest ajut per començar i iniciar tots els tràmits organitzatius d´aquesta mostra gastronòmica és de 1.200 d´euros, dins de l´any 2002. Esperem que aquesta àrea, per a l´any 2003, també ens pugui ajudar, ja que la previsió de realitzar aquest esdeveniment d´una MOSTRA GASTRONÒMICA D´ESMORZARS DE FORQUILLA és per a la primavera de 2003.


Josep Jo i Munné
Alcalde