L’Ajuntament de Premià de Dalt ofereix a tots els veïns una adreça de correu electrònic gratuïta a través del web municipal

La possibilitat d´obtenir correu electrònic per a tothom a través de la
pàgina web municipal
és una iniciativa de la regidoria de Comunicació que ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona.

La voluntat de l´Ajuntament és facilitar l´accés de tots els ciutadans i ciutadanes de Premià de Dalt al correu electrònic i, per extensió, a les noves tecnologies de la informació i comunicació per a potenciar la participació ciutadana d´una forma més còmoda que no impliqui l´obligatorietat de moure´s de casa. Com explica el regidor de Comunicació, Manel Rodríguez (CiU), “no tothom és en disposició de contractar un servei de correu electrònic. Pretenem facilitar l´accés dels veïns a l´Ajuntament i alhora potenciar l´ús de les tecnologies i la xarxa sense que això suposi un cost afegit pels ciutadans i ciutadanes”.


L´adreça electrònica s´obté entrant a la pàgina digital de l´Ajuntament, des d´on s´accedeix directament al servei. La pantalla mostra una gran icona (@) de color vermell amb el títol de “la teva adreça”, l´usuari ha de clicar-hi i omplir el formulari d´alta que hi apareix. Per tant, només cal tenir tenir a mà un punt de connexió a internet. Aquells veïns, però, que no tinguin ordinador a casa o no disposin de connexió a internet, també poden obrir un compte de correu perquè Premià de Dalt té un servei d’accés gratuït a la xarxa a La Fletxa, Punt d’Informació Juvenil (Torrent Santa Anna, 6).

Les persones que vulguin obtenir una adreça de correu electrònic han de recordar que quan la pantalla els demani el subdomini de la seva adreça han de triar l’opció premiadedalt. Després d’enviar la sol·licitud, els confirmaran el codi d’usuari i la clau de pas. A partir d’aquest moment ja podran usar el servei. Cada vegada que vulguin consultar el correu han d’accedir al web municipal (www.premiadedalt.org) i clicar damunt l´arroba que simbolitza el correu electrònic.

Amb aquest nou servei de la pàgina digital de l´Ajuntament de Premià de Dalt, es consolida el mitjà de comunicació municipal més recent, al mateix temps que s´enceta una nova via de contacte directe entre l´administració local i els ciutadans i ciutadanes, que s´afegeix als ja existents, com ara el Digues-ho a l´alcalde.
NOTA: Per a més informació, poseu-vos en contacte amb Premsa (Mònica Farré o Cristina Costa) als telèfons 617 38 39 74, 637 50 94 72, a través del correu electrònic pluraletc@airtel.net , o bé connecteu-vos al web municipal www.premiadedalt.org