L’Ajuntament de Premià de Dalt prepara dos cursos de reciclatge per a treballadors en actiu

L´Ajuntament de Premià de Dalt, a través del Servei d´Ocupació i Promoció Econòmica, enllesteix dos cursos de reciclatge per als treballadors en actiu de la petita i mitjana empresa, el d´Aparadorista i el de Gestió de l’atenció al client a les empreses de serveis. Ambdós han estat preaprovats pel departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, però condicionats al seu atorgament definitiu.


Els cursos es duran a terme a partir del mes de novembre i, tenint en compte que s´adrecen a treballadors en actiu i que estan subvencionats per la Generalitat, s´han de fer en horari laboral.

El curs d’Aparadorista és de 50 hores (32 hores de l’especialitat i 18 hores de mòduls obligatoris), començarà el 4-11-2002 i finalitzarà el 12/12/02.
El programa té els següents mòduls: El comerç avui, Aparadorisme, Cartelleria i retolació, Paqueteria, Marxandatge, Català, Sensibilització mediambiental, i Seguretat i condicions de salut en el treball.

El curs de Gestió de l’atenció al client a les empreses de serveis també consta de 50 hores (32 hores de l’especialitat i 18 hores de mòduls obligatoris) i s´adreça a treballadors de la petita i mitjana empresa. L´inici d´aquest segon curs està previst pel 12-11-02 i acabarà el 20-12-02.
En aquest cas, el programa està format pels mòduls de Comunicació, Tècniques de Venda i Negociació, Atenció al Client, Català, Sensibilització mediambiental, i Seguretat i condicions de salut en el treball.

Quant al curs de formació ocupacional Tècnic en sistemes microinformàtics, que va començar el passat 10 de juliol, l´Ajuntament fa una crida a aquelles persones que hi estiguin interessades perquè es posin en contacte amb el Servei Municipal d´Ocupació i Promoció Econòmica (Tel. 937 523 660) atès que encara hi ha una plaça vacant.
El curs s´ha reprès després de l´aturada estiuenca, i consta de 550 hores, incloses 100 hores de pràctiques a empreses col·laboradores. Les classes teòriques es fan al local del Sindicat (Ctra. De Premià, 139), de 9 a 15 hores. El programa està subvencionat per la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu, i finalitzarà el 24 de desembre de 2002.


NOTA: Per a més informació, poseu-vos en contacte amb Premsa (Mònica Farré o Cristina Costa) als telèfons 617 38 39 74, 637 50 94 72, a través del correu electrònic pluraletc@airtel.net , o bé connecteu-vos al web municipal www.premiadedalt.org