L’Ajuntament de Premià de Dalt treu al carrer un nou número d’El full de l’empresari

El número 10 del butlletí que edita el Servei Municipal d’Ocupació i Promoció Econòmica –i que es distribueix entre el teixit empresarial i professional del municipi- recull les dades d’insercions laborals i ofertes rebudes durant l’any 2001, les quals pugen a 148 i 260, respectivament. Pel que fa referència a l’Àrea d’Empreses, el Servei de Creació d’Empreses ha assessorat 21 persones que volien establir una empresa. La publicació també tracta d’altres temes com internet i la seva incidència en el mercat laboral, o la implantació de la nova moneda europea, l’euro.


A nivell de formació, El full de l’empresari informa del curs de Disseny de Pàgines Web, del projecte de tallers d’ocupació per al 2002 –Disseny de pàgines web-, i avança als professionals i empresaris que els propers 21, 28 de febrer i 7 de març el Servei organitza un seminari adreçat a les empreses que s’inicien en l’àmbit del comerç internacional. Aquest seminari es diu “La internacionalització de l’empresa”, és a càrrec d’un expert en Comerç Internacional i membre del SECOT, Carles Velilla, i tindrà lloc a la Sala de Sessions de l’Ajuntament de Premià de Dalt, de les 19 a les 21 hores.

Amb el número 10 d’El full de l’empresari s’ha adjuntat un díptic d’aquest servei municipal on s’informa del Servei de Creació d’empreses i dels Serveis a les empreses, i un qüestionari sobre les preferències dels empresaris i professionals respecte possibles cursos i seminaris a programar. Com explica el regidor d’Ocupació i Promoció Econòmica, Manel Rodríguez (CiU), “hem decidit fer arribar aquest qüestionari amb la voluntat d’organitzar seminaris i cursos adaptats a les necessitats de les empreses locals”. I afegeix, “Demanem la col·laboració del teixit empresarial de Premià de Dalt tant per a conèixer les seves necessitats com per a actualitzar la base de dades del Servei, de la que es beneficia tot el municipi”. Un cop omplert el qüestionari, aquest s’ha de retornar al Servei Municipal d’Ocupació i Promoció Econ`+omica, situat a la plaça Mil·lenari, al barri Santa Maria-Santa Anna-Tió.

NOTA
Per a més informació, poseu-vos en contacte amb Premsa (Mònica Farré o Cristina Costa) als telèfons 617 38 93 74, 637 50 94 72, o bé a través del correu electrònic pluraletc@airtel.net