L’ajuntament de Sant Vicenç de Montalt posa en marxa la campanya: No em perdis!!! Posa’m el xip i censa’m

Campanya d’actualització del Cens d’animals de companyia

En el marc de la campanya i en benefici de tota la població, l´Ajuntament també farà difusió de les responsabilitats inherents a la tinença responsable d´animals domèstics per generar un canvi d´hàbits dins de la comunitat veïnal. Aquestes actuacions ens han de permetre, d´una banda, reduir els costos d´acolliment dels animals perduts i/o abandonats i, d´altra, disposar d´un municipi net i transitable amb un nivell higiènic i sanitari satisfactori.

Per a més informació i consultes podeu trucar al 93 791 05 11 (Maribel Canales)L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt està duent a terme una campanya per tal d´actualitzar el Cens Municipal d´animals de companyia. L´objectiu principal del cens passa per la inclusió d´un microxip als animals, que aporta informació sobre el propietari i les dades veterinàries de la mascota. Aquest fet implica que un animal perdut o abandonat pugui ser localitzat i retornat al seu propietari.


Els veïns/es propietaris/es de gossos o gats hauran de dirigir-se a la Oficina d´Atenció al Ciutadà (OAC) de l´Ajuntament per censar la seva mascota, aportant la cartilla sanitària i les dades del microxip de l´animal. El tràmit es realitzarà al moment i no comportarà cap despesa, ja que és gratuït. Cal dir que si sou propietaris d´un gos de raça potencialment perillosa, caldrà que a més obtingueu la preceptiva llicència que té un cost de 30€.