L’ajuntament de Vilassar de Mar reparteix als domicilis els llibrets de les activitats programades per a aquest estiu

Amb l´arribada de l´estiu Vilassar de Mar es converteix en un mar d´activitats. Enguany es presenta una oferta lúdica infantil i juvenil que inclou fins a una quarantena d´activitats des de les municipals com els casals d´estiu fins a les organitzades per les entitats locals i empreses del municipi. L´oferta estiuenca es pot conèixer a través de l´edició que l´Ajuntament ha fet de 8.500 llibrets informatius que s´estan repartint als domicilis i que també es poden trobar a l´Ajuntament. Aquestes activitats es divideixen entre les de lleure i les esportives.


Entre l´oferta d´enguany continua l´organització de casals d´estiu al juny, juliol i setembre. Però també s´han proposat tallers que s´han organitzat des de l´Espai Jove: de tècniques d´estudi i reforç de lecto-escriptura. Entre les activitats esportives municipals proposades hi són els tornejos de volei-platja 4×4, de basquet i minibàsquet 3×3 i com a novetat un de futbol 3×3.

Els períodes d´inscripció de les activitats de l´Espai Jove comprenen del 11 al 15 de juny i els del casal d´estiu que organitza la regidoria de Joventut del 10 al 14 de juny.

Per a les activitats de piscina, cal apuntar-se a la Piscina Municipal on des del 22 de maig s´estan fent les inscripcions i per les que preparen les entitats i empreses s´han d´adreçar directament a la seva seu. A la piscina enguany es fa un casal esportiu, un curs de natació intensiu per a nens i nadons, un altre per a adults i edat d´or i un curset intensiu d´aquagym.

A nivell d´activitats preparades per les entitats continuen un any més els cursos de pintura, dibuix i sardanes a més del concurs de pesca de “llorito” i al “curri” del Club de Pescadors de l´Espigó de Garbí, entre d´altres.