L´alcalde visita l´acabament de les obres de renovació de l´avinguda Gatassa

L´alcalde, Manuel Mas, i el regidor de Serveis Municipals i Manteniment, Fermí Manchado, han visitat les recentment acabades obres de l´avinguda Gatassa, una de les vies principals del barri de Cerdanyola.


Durant els últims tres mesos, el Departament de Serveis Municipals i Manteniment de l´Ajuntament ha realitzat els treballs per renovar la calçada del tram de l´avinguda Gatassa comprès entre la plaça Alcalde Serra i Xifra i el passeig Ramon Berenguer i també per reparar alguns trams de vorera malmesos en aquesta zona.

Les obres les ha fet l´empresa Deumal SL i representen una inversió de 290.000 euros.

Els àmbits dels treballs

Entre la plaça Serra i Xifra i el carrer Josep Monserrat Cuadrada

En aquest tram s´ha renovat totalment la calçada, extraient primer les llambordes existents i col·locant el nou tipus d´asfalt reductor del soroll (Colsoft).

Entre el carrer Josep Monserrat Cuadrada i el passeig Ramon Berenguer III

La caçada d´aquest tram, que també era de llambordes, s´ha asfaltat de nou a sobre també amb asfalt reductor del soroll.

Reparació de voreres

S´han renovat les voreres de la banda Barcelona de l´avinguda Gatassa, entre el passeig Ramon Berenguer III i el carrer Mare de Déu del Corredor, i entre els carrers Marathon i Josep Monserrat Cuadrada. També es faran reparacions puntuals d´alguns indrets on la vorera estava malmesa.

Renovació d´escocells dels arbres

S´han renovat tots els escocells per a arbres de l´avinguda Gatassa, entre la plaça Serra i Xifra i el passeig Ramon Berenguer III.