L’àrea de Creació d’Empreses del Servei Municipal d’Ocupació i Promoció Econòmica de Premià de Daltdobla els emprenedors respecte el 2001

Concretament, aquest departament de l´Ajuntament de Premià de Dalt ha atès 25 emprenedors en el primer semestre de l´any, 4 més que en els 12 mesos de l´any 2001. Del total d´ emprenedors, 5 ja han establert la seva pròpia empresa en front de les 2 registrades l´any 2001, fet que suposa més del doble de la xifra de l´any passat.


Cal destacar que mitjançant el servei d´Autoempresa de la Generalitat de Catalunya que duu a terme l´Ajuntament a les oficines del Servei Municipal d´Ocupació i Promoció Econòmica (pl. Mil·lenari, s/n) aquests emprenedors han aconseguit crèdits bancaris a baix interès per a finançar la inversió inicial que comporta tot negoci. També s´ han assolit diverses ajudes destinades a promocionar l´ocupació autònoma (ajuts a fons perdut i subvencions per a préstecs concedits durant l´any 2002).

El regidor d´Ocupació i Promoció Econòmica, Manel Rodríguez (CiU), comenta que, “els membres del govern de Premià de Dalt estem molt satisfets del resultat d´aquests primers mesos quant a l´àrea d´emprenedors. A més, és positiu que el poble disposi de veïns amb iniciativa per a crear el seu propi negoci”.


NOTA
Per a més informació, poseu-vos en contacte amb Premsa (Mònica Farré o Cristina Costa) als
telèfons 617 38 39 74, 637 50 94 72, a través del correu electrònic pluraletc@airtel.net , o bé connecteu-vos
al web municipal www.premiadedalt.org