L’Associació de Promotors Públics d’Habitatge es reuneix a Mataró per parlar sobre rehabilitació

La secció catalana de l´Associació de Promotors Públics d´Habitatge i Sòl (AVP) es reunirà dijous que ve, 21 de novembre, a Mataró per celebrar una jornada específica de debat sobre la rehabilitació titulada “La Rehabilitació. Eina de futur?”.


A la jornada, que tindrà lloc a Can Palauet i està concebuda com una sessió de formació, estan convocats directius i tècnics de les empreses de promoció pública d´habitatge d´arreu de l´Estat.

La sessió de treball està destinada a examinar els diferents aspectes legals, urbanístics i de gestió que afecten a la rehabilitació urbana, així com a examinar les principals novetats que aporta el nou Pla d´ Habitatge.

El programa

-9.30 hores. Recepció.

-10.00 hores. Obertura de la sessió, a càrrec de l´Alcalde, Manuel Mas, i de Carles Ferré, president de l´Associació de Promotors Públics d´Habitatge.

-10.30 –14.00 hores. Ponències:

“La Llei d´Urbanisme”, a càrrec de Lluís Albareda, gerent de VIMUSA.

“Els PGO / PGU”, a càrrec de Lluís Brau, arquitecte.

“La Gestió de la Rehabilitació”, a càrrec d´Arcadi Vilert, president de PROHABITATGE Mataró i de PUMSA.

“El Pla d´Habitatge”, a càrrec de Jaume Cleries, subdirector general d´Habitatge de la Generalitat.


Per altra banda, a la tarda tindrà lloc al mateix escenari de Can Palauet l´assemblea extraordinària de l´Associació de Promotors Públics d´Habitatge i Sòl (AVP), on està previst que s´hi reuneixin els 26 membres.


Mataró participa en l´òrgan de govern d´aquesta entitat, donat que el regidor Arcadi Vilert és secretari de l´executiu de l´AVP.