L’escola Torre Llauder i el Camp Municipal de Futbol del Pla d’en Boet compartiran vestuaris i serveis

L’alcalde, Manuel Mas, el president de l’IInstitut Municipal d’Educació, Sergi Bonamusa, i el president del Patronat Municipal d’Esports, Francesc Melero, visitaran aquesta tarda les obres de construcció del nou edifici de vestuaris i serveis que compartiran l’escola Torre Llauder i el Camp Municipal de Futbol del Pla d’en Boet.


Els treballs els realitza l’empresa Sastre i tenen un pressupost de 379.337,76 euros. Més endavant, l’actuació es complementarà amb una segona fase del projecte que està valorada en 48.080’97 euros i que consisteix en la construcció d’uns lavabos i un magatzem per a ús exclusiu del centre docent.

La doble utitlitat del nou edifici és possible gràcies a la seva ubicació, ja que permet ser accessible per als usuaris del camp de futbol i per als alumnes i mestres de l’escola.

El projecte preveu la construcció de 6 vestidors per a jugadors, un vestidor per a àrbitres, dos magatzems -un per al camp de futbol i un altre per a l’escola-, una sala de reunions tècniques i uns lavabos per a l’escola.

Els treballs afecten una superfície triangular i la majoria dels nous serveis quedaran integrats en un edifici principal, que tindrà una sola planta i permetrà l’accés tant des dels dos equipaments com des de l’exterior. Els 3 blocs de vestidors tindran entrada des de la banda del camp de futbol i estaran dotats de dutxes, lavabos i zones per canviar-se. A la façana de l’escola hi haurà l’accés a un magatzem per guardar joguines i eines que es fan servir al pati, i quatre lavabos per als alumnes -un d’ells adaptat per a minusvàlids-.

Des de l’escola s’accedirà a la zona de vestidors per mitjà d’una rampa situada a un dels extrems de l’edifici principal. Annexe a aquesta rampa està previst també un tram d’escales, que es converteix en l’accés a l’equipament des de l’espai públic exterior.

El vestidor per als àrbitres estarà situat en un modul separat, juntament amb la sala de reunions i el magatzem del camp de futbol.