L’Espai Jove de Vilassar de Mar ha programat una àmplia oferta

L’Espai Jove, punt de trobada dels joves de Vilassar de Mar creat per l’Ajuntament el passat mes de novembre, posa en marxa fins al mes de juny una oferta variada d’activitats, cursos i tallers. La varietat i la possibilitat d’aprendre es combinen en els cursos que permeten conèixer i acostar als joves diferents temes: fer curtmetratges, canviar de look, aprendre la dansa capoeira, danses orientals, el llenguatge de signes i també diferents ritmes musicals. A part d’aquests tallers i cursos la programació d’aquest trimestre comprèn d’altres activitats orientades als joves que us detallem a continuació:


agenda ESPAI JOVE
ABRIL-MAIG-JUNY’02


Ja és primavera a l’Espai Jove. Et presentem la nova oferta d’activitats gestionades des de l’Espai Jove. Només has de buscar, triar i inscriure’t. Així de fàcil i a preu molt jove!
Per ampliar la informació i realitzar les inscripcions pots passar per l’Espai Jove o trucar-nos.

Recorda que l’Espai Jove està en ple funcionament:
§ espai noves tecnologies (accès a internet, edició de textos, televisió)
§ aula d’estudi
§ punt de trobada (reunions entitats o col·lectius joves, cessió d’espais)
§ informació juvenilCURSOS I TALLERS

DES DE LA IDEA FINS A LA PEL.LÍCULA
En aquest taller s’ofereix la possibilitat i el suport per a organitzar la teva pròpia història i producció. L’art dels curtmetratges està al teu abast, només cal posar-s’hi.
Del 16 d’abril al 28 de maig. Dimarts de 18h a 20h.


CANVIA’T EL LOOK
Ja no saps com pentinar-te? Estàs cansat de veure’t sempre igual? Vols canviar d’imatge? En només quatre dies aprendràs les nocions bàsiques i uns quants trucs per donar-li un toc personal i original als teus cabells.
Del 16 d’abril al 7 de maig. Dimarts de 19h a 21h.

CAPOEIRA
Encara no saps de què va la capoeira? L’associació Raizes de Senzala s’encarrega d’explicar i de mostrar la història i cultura d’aquesta dansa-lluita i d’ensenyar els moviments i ritmes que la defineixen. Tant si et vols iniciar en aquest art com si vols repetir l’experiència, apunta’t ja!
Del 17 d’abril al 29 de maig. Dimecres de 19.30 a 21h.

DANSA ORIENTAL
Curs que et servirà per descobrir i aprendre a entendre cultures diferents mitjançant els seus ritmes musicals i la seva dansa. Si vols iniciar-te en la dansa oriental ara tens la oportunitat de fer-ho fàcilment, amb petites coreografies que els fan més assequibles.
Del 27 d’abril al 15 de juny. Dissabtes de 17h. a 18h.

AMB ALTRES PARAULES:
Curs introductori al món del llenguatge de signes, a la comunicació no verbal utilitzada per les persones que tenen deficiències sensorials auditives.
Del 13 d’abril al 4 de maig. Dissabtes de 17 a 20h.

RITME:
Amb aquest taller es pretén mostrar d’una manera senzilla els diferents gèneres( salsa, blues, jazz, reggae, ska…) prenen com a base el RITME. A partir d’aquest et donarem a conèixer els instruments i patrons rítmics de la música africana i americana.
Del 4 de maig al 1 de juny. Dissabtes de 17 a 19h.

ALTRES ACTIVITATS
L’HOR@ INTERNAUTA
Tens dubtes o vols aclarir d’una vegada aquells petits entrebancs que et trobes en utilitzar Internet i les noves tecnologies. Vine a l’Hor@. Buscar informació, correu electrònic, xats i fòrums, el llenguatge dels missatges als mòbils, buscadors…
Informa’t sobre quin és el tema de la setmana a l’Espai Jove, doncs cada dimecres serà diferent i pots venir quan més et convingui. Si vols ens pots proposar tu mateix què t’interessa, et farem l’Hor@ a mida.
A partir del 16 d’abril a les 19h a l’Espai Jove serà l’Hor@…
Gratuït

CINEMA-FÒRUM A L’ESPAI JOVE:
Els divendres 26 d’abril 31 de maig i15 de juny a les 19h.
Gratuït

JAM SESSION+TALLER DE CÓKTELS
Et proposem una vetllada diferent on podràs aprendre a fer els cócktels (sense alcohol) més espectaculars combinat amb bona música.
Divendres 24 de maig a les 22h al Patronat.
Gratuït

EXPOSICIÓ I XERRADA: Mou-te per Tarija (Bolívia).
Un grup de joves cooperants explica i mostra les experiències viscudes a Bolívia.
Segona quinzena de juny.Gratuït

DIA DEL MÚSIC
Organitzat pel CONSELL DE JOVES.
Actuacions diverses de músics de Vilassar de Mar.
Juny

TROBADA DE PERCUSSIÓ
Quina és la millor manera de celebrar l’arribada de l’estiu? la fi dels exàmens? l’inici de les vacances? Doncs gaudint de bona música i bona companyia a la platja .T’esperem el divendres 26 de juny a les 19h. a la platja de l’Espigó de Garbí amb els ritmes dels millors percussionistes.


El contingut d’aquesta Agenda pot ser objecte de modificacions per diverses causes. Estigues al cas de les noves informacions que es vagin anunciant i, com sempre, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a l’ESPAI JOVE.ESPAI JOVE
Sant Jaume, 18 (davant l’estació)
937 501 653
espaijove@correu.vilaweb.com

Horaris: de dimarts a dissabte de 17 a 21h