L´Oficina de Català de Premià de Dalt obre el període d´inscripcions

Les inscripcions per accedir als diferents cursos de català que s´imparteixen a l´Oficina de Català de Premià de Dalt ja són obertes. Els cursos començaran el proper 13 i 14 d´octubre, en horari de 3 a ¾ de 5 de la tarda.


Es nivells d´aprenentatge del català que enguany es poden fer a Premià de Dalt són l´E2 i l´I1. El nivell E2 s´adreça a persones que parlen català mínimament i que té com a objectiu estimular-los i dotar-los de més estímuls lingüístics. El curs ofereix també la possibilitat de practicar converses amb companys del mateix nivell. El nivell I1 s´adreça a persones que parlen el català de forma habitual però que mai han assistit a classes en aquesta llengua. En aquest curs s´imparteix classe d´ortografia per a escriure català correctament. També hi ha la possibilitat de fer classes de català a distància.

Per a determinar el nivell al qual es pertany, les persones interessades hauran de passar una prova de col·locació. En cas de no pertànyer a cap dels dos nivells que s´impartiran a l´Oficina de Català de Premià de Dalt, s´adreça a l´usuari a l´Oficina de Català més propera.