L´univers màgic de Pep Bou s´apropia del Teatre de Sant Jaume de Premià de Dalt dissabte 23 de febrer mitjançant una obra mestra, Bufaplanetes

L´espectacle de bombolles de sabó obre Escena, la programació de teatre de Premià de Dalt

Llums i ombres, colors, imatges que apareixen i desapareixen amb la mateixa facilitat, màgia, subtilesa… són paraules que suggereixen l´univers d´en Pep Bou dalt l´escenari, un univers que presentarà dissabte 23 de febrer a Premià de Dalt, al Teatre de la Societat Cultural Sant Jaume.

Escena aposta enguany per la qualitat apropant al municipi tres monstres del teatre català, cadascún amb un estil molt particular. Pep Bou, Vol Ras i Pepa Plana s´esforçaran per a satisfer el públic de Premià de Dalt, una platea que s´ha acostumat en els darrers anys als espectacles teatrals de primera línia. Les actuacions dels ambaixadors de Vilanova i la Geltrú, Sergi López i Toni Albà, de Jaume Sisa, Alfred Luchetti, Montse Guallar, Pep Tosar, Ignasi Riera o Pepe Rubianes, entre d´altres, així ho ratifiquen.


A Bufaplanetes un públic heterogeni format per grans i petits podrà gaudir de la màgia de les bombolles de sabó, un element que encisa tothom, tingui l´edat que tingui. L´ús que en Pep Bou fa de la música, la imatge, les sensacions, el ritme, del que es veu i el que no es veu… submergeix els espectadors en un univers subtil i diferent que enamora i sorprèn tothom.

Bufaplanetes fa 20 anys, i és l´espectcle d´en Pep Bou que el va portar a la fama, alhora que li ha permès recòrrer els escenaris dels cinc continents i acumular nombrosos premis i reconeixements. L´artista -fa vint anys, arquitecte tècnic de professió- demostra dalt l´escenari que domina a la perfecció les tècniques del mim i l´art de fer bombolles, en un espectacle renovat de forma permanent que sorprèn fins i tot als que ja l´han vist d´altres cops. Cal dir que algunes d´aquestes tècniques fins i tot han estat objecte d´atenció per part de realitzadors de televisió i de publicistes.

La següent cita teatral arribarà el 23 de març, amb la companyia Vol Ras que interpretarà Again, again amb l´objectiu de fer esclatar de riure els espectadors del teatre de Sant Jaume. La pallassa Pepa Plana serà l´encarregada de cloure la programació de teatre el 6 d´abril, amb l´espectacle Giulietta, una versió original i diferent de Romeu i Julieta.