La campanya Tria!maresme+net celebra el Dia Mundial del Medi Ambient amb una exposició a l’EUM

 

La campanya de sensibilització ciutadana sobre la recollida selectiva que impulsa el Consell Comarcal del Maresme (CCM), Tria! maresme+net, estarà present durant tot el dia d´avui a l´Escola Universitària del Maresme (EUM). Amb motiu de la celebració avui 5 de juny del Dia Mundial del Medi Ambient, l´EUM acull al passadís central del segon pis una petita exposició sobre la problemàtica dels residus a la comarca, una acció que s´emmarca dins la campanya Tria! maresme+net.
La mostra, organitzada pel CCM, consta de quatre plafons informatius que, mitjançant fotografies, gràfiques i textos donen una visió global sobre el problema de les deixalles i a la vegada pretenen sensibilitzar sobre la necessitat de fer bé a casa la tria dels residus per millorar la recollida selectiva i el posterior reciclatge de les matèries.
El primer plafó resumeix la situació actual dels residus i dóna informació sobre la campanya de sensibilització. El segon, tercer i quart plafó parlen respectivament de les deixalles de vidre, paper/cartró i envasos i embalatges lleugers, fraccions totes elles que suposen un gruix important de la brossa domèstica. Imatges de l’Exposició -Imatge genèrica  
Cliqueu aquí -Plafó de vidre  
Cliqueu aquí -Plafó d’envasos  
Cliqueu aquí -Plafó de paper  
Cliqueu aquí