La campanya Tria! Maresme+net visitarà aquest cap de setmana Pineda de Mar, Teià i Sant Cebrià de Vallalta

 

La campanya de sensibilització sobre la recollida selectiva impulsada pel Consell Comarcal del Maresme, Tria! Maresme+net, es desplaça aquest cap de setmana als municipis de Pineda de Mar, Teià i Sant Cebrià de Vallalta. Una actriu disfressada de contenidor de recollida selectiva visitarà aquests municipis amb motiu dels diferents actes festius que celebren durant aquests dies per convidar als veïns a fer correctament la separació en origen del paper i el cartró, el vidre i els envasos i embalatges lleugers.
El contenidor hi serà dissabte, 11 de maig, de 12.00 a 13.00 hores, a la Fira d’Entitats que se celebra a la plaça de les Mèlies de Pineda de Mar. Diumenge, la campanya es desplaçarà d’11.00 a 12.00 hores a la Fira de Sant Ponç de Teià, al Parc de Can Godó. Més tard, de 13.30 a 14.30 hores, visitarà l’arrossada que se celebra al pavelló esportiu de Sant Cebrià de Vallalta.
La campanya Tria! Maresme+net, que s’ha adreçat a les 27 localitats on el Consell Comarcal gestiona la recollida del vidre, paper-cartró i envasos i embalatges lleugers, preveu fer una mitjana de tres aparicions d’aquest personatge a cada municipi en el decurs d’un any, aprofitant les fires, festes majors, mercats o altres actes multitudinaris. A més, durant la campanya de Nadal, també visitarà les grans superfícies comercials de la comarca. La campanya Tria! Maresme+net, que es tancarà al febrer del 2003 i a la qual es destinen 90.000 €, pretén millorar els resultats de la recollida selectiva. A més de l’animació al carrer, contempla altres accions de sensibilització, com la distribució de díptics i cartells, jornades, concursos per als escolars i una gran festa final. La campanya ha estat dissenyada i serà executada per la Fundació EcoMediterrània, que va guanyar el concurs convocat pel Consell Comarcal del Maresme per adjudicar la iniciativa.