La Casa-Muesu Domènech i Montaner de Canet de Mar formarà part de la Xarxa de Museus Locals

L’Ajuntament de Canet i la Diputació de Barcelona aproven la signatura del conveni d’adhesió de la Casa-Museu per tal de participar en les accions de difusió del patrimoni que realitzen conjuntament tots els museus de la Xarxa.


Els pròxims dies l’Ajuntament de Canet i la Diputació de Barcelona signaran el conveni mitjançant el qual la Casa-Museu Domènech i Montaner passarà a formar part de la Xarxa de Museus Locals.

La Xarxa l’integren prop d’una trentena de museus de les comarques barcelonines a través de l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació. Des de l’any 1989, Diputació i Ajuntaments vénen desenvolupant uns programes de col.laboració per portar a terme activitats de difusió del patrimoni cultural i natural dels museus locals dels seus municipis.

Entre les seves activitats hi destaca la creació d’accions de promoció amb el lema El museu més gran de Catalunya.

Amb aquesta adhesió a la Xarxa de Museus Locals, la Casa-Museu Domènech i Montaner participarà de manera activa en totes les accions conjuntes amb els altres museus de la Xarxa per tal de dur endavant programes de conservació, documentació , gestió i difusió del patrimoni cultural i natural de Canet de Mar.Canet de Mar, 7 de març de 2002