La Diputació i el Consorci “Costa del Maresme” presenten un opuscle sobre el llegat de Domènech i Montaner i Puig i Cadafalch al Maresme

Roda de premsa: Dimecres 25 de setembre a les 12.00h a la sala d´exposicions del Consell Comarcal del Maresme

 
 

Els arquitectes Domènech i Montaner i Puig i Cadafalch van deixar un important llegat modernista a poblacions de la comarca del Maresme com Canet de Mar, Argentona, Mataró o Vilassar de Mar. La Diputació de Barcelona, a través de l’Oficina de Promoció Turística Turisme Total i amb la col·laboració del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, ha fet un pas endavant per divulgar aquest patrimoni i proposar dues rutes turístiques pels punts més interessants del Modernisme al Maresme.
Un itinerari ressegueix el llegat de Domènech i Montaner i de Puig i Cadafalch a Mataró i Argentona. Una segona ruta se centra en el patrimoni modernista a Canet de Mar.
El Diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Josep Mayoral, i la Presidenta del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Conxita Campoy, presentaran en roda de premsa l’edició del “Modernisme al Maresme. El llegat de Domènech i Montaner i Puig i Cadafalch” . L’acte es farà el dimecres 25 de setembre a les 12:00h a la sala d’exposicions del Consell Comarcal del Maresme (Plaça Miquel Biada,1 de Mataró). El Consorci “Costa del Maresme” El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme es va crear fa cinc anys i el mes de juliol va inaugurar les seves oficines a la planta baixa del CCM. El Consorci està integrat pel Consell Comarcal del Maresme, Diputació de Barcelona, vint-i-dos municipis, el Gremi d´Empresaris d´Hostaleria de la comarca, el Gremi de d´Hostaleria i Turisme de Mataró i Comarca, i l´Associació de Càmpings i Ciutats de Vacances de la Província. En aquest darrer any, a banda d´ampliar la presència a fires internacionals de la comarca del Maresme, ha fet una aposta clara per difondre els atractius de la comarca i donar suport a les activitats d´interès turístic que fan els ajuntaments. Ha editat 7 publicacions i ha col·laborat en 3 més.