La Fira del Volant arriba a la tercera edició amb un concurs de tuning i una trobada de Seat 600 com a novetats

El certamen tindrà lloc entre el 4 i el 6 d’octubre al nou parc Central

Avui, dilluns 30 de setembre, la presidenta de l´Institut Municipal de Promoció Econòmica, Pilar Gonzàlez Agàpito, ha presentat en roda de premsa la tercera edició de la Fira del Volant, que tindrà lloc al nou parc Central entre el 4 i el 6 d´octubre.


El certamen, que l´any passat va ser visitat per 17.400 persones, ocuparà 4.547 m2 del recinte firal i estarà oberta gratuïtament al públic d´11 a 14 hores i de 17 a 21 hores.

Enguany hi seran presents 26 expositors, la majoria dels quals provenen de Mataró (21) i la resta són del Maresme i del Vallès.

Els sectors representats són:

-Concessionaris oficials: turismes, vehicles comercials, vehicles industrials i qüads.

-Serveis: car-audio, tuning, club de conductors, assegurances, lloguer de vehicles i tallers.

-Institucions. L´estand de l´Ajuntament estarà dedicat al balanç del Pacte per la Mobilitat.

D´entre els expositors hi ha com a novetat el de vehicles industrials (MAN), que exposarà, entre d´altres, un dels camions participants en el ral·li Paris-Dakar.

Activitats paral·leles

Entre les activitats paral·leles que s´han programat aquest any, hi destaquen dues de noves: el concurs de tuning i la trobada de Seat 600. Ambdues tindran com a escenari l´esplanada del rocòdrom del mateix parc Central.

El programa de les activitats complementàries al certamen és el següent:

Divendres 4 d´octubre. 17 hores. Teatre Monumental.
Tercer fòrum de l´automòbil, organitzat pel Col·legi d´Agents Comercials de Barcelona. Tema: “Seguretat en l´automòbil i infrastructures vials”. La primera ponència porta per títol “Mobilitat, seguretat i infrastructura viària” i anirà a càrrec de Joan Delort, director del Servei Català de Trànsit. La segona ponència es diu “Assistència tècnica i manteniment necessari del nostre vehicle a la carretera i a la ciutat”, que oferirà Daniel Cornudella, director d´Assistència del RACC. I , finalment, la tercera ponència la farà l´assessor jurídic del Col·legi d´Agents Comercials, Sergi Ivan Castillo, i porta per títol “La nova llei de trànsit”.

Dissabte 5 d´octubre. D´11 a 19 hores. Zona del rocòdrom.
Concurs d´audio-tuning, organitzat per Comercial Sound i Multimedia Cars. Inscripcions i arribada al recinte durant el matí (limitació de places a 70); a migdia concurs i proves del jurat; i a la tarda, entrega de premis.

Diumenge 6 d´octubre. De 12 a 14 hores. Zona del rocòdrom.
Trobada de Seat 600, organitzat per Clàssic Motor Club del Bages. Entre les 11 i les 12 hores, faran un recorregut pels carrers de Mataró i, a les 12 hores, arribada i exposició dels vehicles a la zona del rocòdrom.

Dissabte 5 i diumenge 6. Espai firal.
Exhibicions-Circuit de Qüads, organitzat per 4xQuad.

Dissabte 5 i diumenge 6. Espai firal.
Actuació del grup d´animació “La Serpentina”, organitzat per Prades Motor Mataró.