La Fundació Hospital crea un nou programa d’ajuda mútua d’acompanyament al dol

La Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena ha iniciat un nou programa d’ajuda anomenat Punt de trobada, que té com a objectiu desenvolupar línies de treball que potenciïn i possibilitin la recuperació de persones que estan passant per un procés de dol per la pèrdua d’un familiar.


El programa és un Grup d’Ajuda Mútua format per un conjunt de persones que estan passant per la mateixa situació i que es reuneixen periòdicament amb l’objectiu de fer-se costat.

Els motius que poden fer que una persona decideixi formar part d’aquest programa poden ser molt diversos: reforçar l’autoestima i la pròpia identitat, compartir emocions i sentiments amb la resta del grup, obtenir informació i intercanviar experiències, trobar la comprensió d’altres persones que també han patit la mort d’un familiar, donar suport als altres membres del grup i reduir el nivell d’ansietat, entre d’altres.

Punt de trobada, que es reunirà a la seu de la Fundació Hospital els dijous a la tarda, realitzarà les següents activitats: facilitar i intercanviar informació i suport emocional entre els seus membres, a més se’n realitzaran de complementàries a les reunions setmanals tals com: prestació de serveis, organització d’activitats socials, defensar interessos comuns i qualsevol tasca que pugui ser d’interès i utilitat per a qualsevol persona del grup.

Per demanar més informació cal adreçar-se a la Fundació Hospital, al carrer Sant Pelegrí 3, el dimecres i el divendres de 12 a 14 hores o al telèfon 93 758 28 48.