La Piscina Municipal, el CN Mataró i el CA Laietània recullen més de 3.200 euros per a la Fundació Esclerosi Múltiple

424 persones van nedar el passat cap de setmana, 6 i 7 de juliol, a Mataró en el marc de la campanya “Mulla´t per l´Esclerosi Múltiple”, una jornada de natació solidària destinada a recaptar fons i sensibilitzar la població en relació a aquesta malaltia, que pateixen unes 4.000 persones a tot Catalunya.

La campanya “Mulla´t” està organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple i compta amb el suport d´institucions i entitats esportives d´arreu de l´Estat, que es comprometen a organitzar actes d´animació durant la jornada per tal de fomentar la participació.


A la major part de Catalunya els actes del “Mulla´t” van tenir lloc ahir, diumenge, però a la Piscina Municipal la jornada es va desenvolupar dissabte amb l´objectiu de fer-la coincidir amb la tradicional Festa de l´Usuari. Les altres dues piscines mataronines que també participen en la campanya, la del Centre Natació Mataró i la del Centre Atlètic Laietània van celebrar la jornada ahir.

Els resultats

A la Piscina Municipal va estar en marxa durant tot el matí de dissabte la tòmbola i la venda d´articles del “Mulla´t” i, a més, el Patronat Municipal d´Esports va organitzar un bateig d´immersió -amb la col·laboració de la Societat de Pesca i Activitats Subacuàtiques-, activitats de volei a la piscina petita, curses de relleus “divertits” dissenyats pels monitors de la piscina, i, finalment, es va oferir un refrigeri als participants, que va anar a càrrec de Mc Donald´s.

El CN Mataró i el CA Laitània també van organitzar activitats durant tota la jornada per tal d´incentivar els seus socis i visitants a participar en el “Mulla´t”. Finalment, els resultats de la campanya a Mataró són:

-Piscina Municipal: 146 persones, 138.650 metres nedats, 500 euros recollits.

-CA Laietània: 113 persones, 82.100 metres nedats, 1.500,50 euros recollits.

-CN Mataró: 165 persones, 108.600 metres nedats, 1.202,20 euros recollits.

Total Mataró: 424 participants, 329.350 metres nedats i 3.202,70 euros de recaptació per a la Fundació Esclerosi Múltiple.