La regidoria de Serveis Socials de Premià de Dalt organitza una xerrada “La prevenció de la depressió” el dimecres 13 de novembre

L´acte és dins de la campanya Gent gran activa que aquest departament municipal ha encetat recentment, i compta amb la col·laboració de l´Àrea de Benestar Social de la Diputació de Barcelona.

La xerrada serà a càrrec d´en Ramon Buscallà, i es farà a la seu de l´Associació de la Gent Gran de Premià de Dalt, a l´edifici La Benèfica, el dimecres 13 de novembre a partir de les 17.30 hores.


D´altres activitats dins la campanya Gent gran activa són un taller de memòria -al casal del nucli antic i al casal d´avis Santa Anna del barri Santa Maria-Santa Anna-Tió que s´està portant a terme, o una xerrada per a familiars i cuidadors de malalts d´alzheimer i demència que va tenir lloc el passat dijous 7 de novembre.

Cal dir que les activitats programades estan obertes a tota la població tot i que es facin a les seus dels casals municipals.

NOTA: Per a més informació, poseu-vos en contacte amb PREMSA als telèfons 617 383 974 i 637 509 472, o a través del correu electrònic pluraletc@airtel.net