La societat cultural Sant Jaume de Premià de Dalt s’omple per a veure els projectes de remodelació

Més de setanta persones van fer petita, dissabte 9 de febrer, la sala de l’Orfeó de l’entitat per a veure les propostes dels estudiants de 4t curs de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) sobre com ha de ser el nou Sant Jaume. El president de l’entitat, Joan Comas, l’alcalde de Premià de Dalt, Joan Baliarda (CiU), i el professor de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona, Moisès Gallego, van dir unes paraules al públic.


El president de Sant Jaume, Joan Comas, va destacar que “s’ha creat tota una insfraestructura per a fer de Sant Jaume el centre cívic de tota la població”, i va agraïr la tasca duta a terme pels alumnes de la UPC.

Per la seva banda, el professor Moisès Gallego va anunciar que “voldríem fer una taula rodona després de l’exposició per a explicar les experiències que hem après a partir de Sant Jaume”. Moisès Gallego va afegir que “els convenis amb l’administració local són cabdals perquè els estudiants tinguin la possibilitat de fer propostes. En aquest sentit, agraeixo la confiança de l’Ajuntament de Premià de Dalt cap a nosaltres”. En darrer lloc, l’alcalde, Joan Baliarda, va avançar que “la propera col·laboració amb la UPC serà en el tema del cementiri mancomunat”, i va explicar que “l’acte d’avui és un pas més en el llarg procés endegat per la Societat Cultural Sant Jaume l’any 1992”.

Les 16 propostes dels estudiants –escollides per l’equip docent que ha dirigit el treball- romandran a la secció d’Arts i Lletres fins al 9 de març, i els socis de l’entitat i els veïns que visitin l’exposició podran votar els 3 projectes de remodelació de les instal·lacions que més el agradin. L’últim dia de la mostra es premiaran els autors dels 3 projectes més votats. La votació popular, però, no tindrà caràcter vinculant, atès que la decisió final la prendran l’Ajuntament de Premià de Dalt i la Societat Cultural Sant Jaume

NOTA
Per a més informació, poseu-vos en contacte amb Premsa (Mònica Farré o Cristina Costa) als telèfons 617 38 93 74, 637 50 94 72, o bé a través del correu electrònic pluraletc@airtel.net