Les Nits Joves programen una Nit de teatre a l’IES Valerià Pujol

Dissabte 9 de març, a les 10 de la nit, Les Nits Joves –la programació de l’Ajuntament de Premià de Dalt adreçada a aquest sector de la població- han organitzat una representació teatral al gimnàs de l’Institut de Secundària Valerià Pujol, concretament, Que sí, vida!.
L’obra és a càrrec de la companyia Teatreacció, en col·laboració amb Sida estudi, un grup amb una llarga trajectòria col·laborant amb la Generalitat i la Diputació en campanyes preventives adreçades al jovent.

Que sí, vida! és una representació de teatre participatiu i didàctic, per a joves d’entre 14 i 18 anys. El tema central de l’obra és la sida i les malalties de transmissió sexual, malaurdament, força freqüents entre els joves.
L’espectacle té dues parts. A la primera, té lloc la representació teatral, i, a la segona, s’estableix un diàleg entre actors i públic. Els assistents fins i tot poden pujar a l’escenari per a improvisar i proposar d’altres finals o obrir nous temes. L’objectiu d’aquesta mostra de teatre participaiu és aconseguir la implicació del públic, i, d’una manera divertida i fins i tot còmica, tractar temes com la Sida que ajudin els joves a reflexionar.

L’entrada a la sessió teatral és gratuïta, però l’aforament és limitat. L’organització té pensat programar més representacions teatrals en el marc de Les Nits Joves, possiblement, cada dos o tres mesos.


NOTA
Per a més informació, poseu-vos en contacte amb Premsa (Mònica Farré o Cristina Costa) als telèfons 617 38 39 74, 637 50 94 72, o bé a través del correu electrònic pluraletc@airtel.net