Les TIC als ajuntaments del Maresme

Divendres, 29 d’octubre, a les 9:15h al Consell Comarcal del Maresme

 


En el marc de la Tercera Setmana de les Noves Tecnologies per a Tothom de Mataró, el Consell Comarcal ha organitzat una jornada per acostar els ajuntaments maresmencs a experiències administratives d’aplicació de noves tecnologies. La jornada, la inagurarà a les 9:15h el conseller delegat de l’àrea de Promoció Econòmica i Cooperació Local del CCM, Sebastià Pujol.


Fins a les 14:00h es presentaran les següents ponències: “Telefonia avançada. Comunicació a través de veu per internet”, “El programari lliure: estratègies per a la seva implantació”, “La plataforma Maresme 31: recurs de comunicació on-line entre els ajuntaments del Maresme”, “Les comunicacions inalàmbriques: l’experiència de Santa Coloma de Gramanet” i “La tercera generació de telefonia mòbil: la problemàtica de les antenes”. La jornada es farà a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme (plaça Miquel Biada, 1 de Mataró). Per consultar el programa complert,  
Cliqueu aquí Confirmeu assistència trucant als telèfons: 93 741 16 25 // 93 741 16 32 , o enviant un correu electrònic a:  
elisenda.sans@ccmaresme.es