Lliurament de premis del IV concurs de dibuix “L´esport a l´escola”

L´acte es celebrarà dissabte, 15 de juny, a les 19 hores, a la Plaça Santa Anna de Mataró

Els guanyadors del concurs són nois i noies de la comarca que enguany han cursat entre 5è de primària i 4t de secundària. Organitzat pel Consell Comarcal del Maresme i pel Consell Esportiu del Maresme, en aquesta última edició els alumnes han pogut escollir entre participar en el premi al millor dibuix que il·lustrés “l´esport a l´escola” i el convocat per crear la “mascota representativa de l´esport”.

El concurs s´ha estructurat en tres categories (aleví, infantil i cadet), i en cadascuna d´aquestes s´han atorgat tres premis. Així, i tenint en compte les dues opcions a les quals podien presentar-se dibuixos, el número total de guanyadors és de 18. Tots ells passaran a la fase final que es farà ja a nivell de Catalunya. Pel que fa a la mascota, la guanyadora de Catalunya representarà  tot l´esport escolar durant el proper curs en cartells, documents, propaganda…

        El IV concurs de dibuix “L´esport a l´escola” ha comptat amb la participació de diferents escoles d´Arenys de Mar, Mataró, Premià de Mar, Sant Vicenç de Montalt i Vilassar de Mar. El número de dibuixos presentats a concurs ha estat superior a 200. Els treballs van ser lliurats el 10 de maig i el 14 del mateix mes el jurat va emetre el seu veredicte.

    Els premis de la fase comarcal consistiran en un trofeu i diploma, una entrada al Parc de les Aus de Vilassar de Mar i un clauer. El lliurament de premis estarà presidit per Xavier Vilella, conseller delegat de serveis Personals del Consell Comarcal del Maresme, i per Oriol Saltor, president del Consell Esportiu del Maresme.

    L´acte, es farà a la Plaça Santa Anna de Mataró aquest dissabte, dia 15, a les 19 hores, comptarà amb la participació del grup de pallassos ‘Companyia Sapastre´.