Marc Jiménez


MANDAT 2015-2019
 

NOM: Marc Jiménez Torres


PARTIT: CUP
CÀRREC COMARCAL: Conseller. Comissions d’Educació i joventut, de Medi Ambient i de Serveis als Municipis
CÀRREC MUNICIPAL: Regidor
MUNICIPI: 

Canet de Mar


CORREU ELECTRÒNIC: marc@jimenez.cat
FORMACIÓ I TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL: 

Tècnic en telecomunicacions


Vaig començar al 1997 treballant com a tècnic en telecomunicacions; al 2003 em vaig posar pel meu compte. Des del 2005 que em dedico al món comercial, gairebé sempre al sector de les TIC.


TRAJECTÒRIA POLÍTICA:

Vaig començar la meva militància a l´Esquerra Independentista a l´Ateneu La Torna de la Vila de Gràcia, a finals del 1997, després de tornar d´un viatge a Nicaragua, on vaig estar en un programa de cooperació amb el FSLN i l´AEPCFA. He estat secretari de teletreball a la FS-TRADE i membre de la seva executiva.


A Canet vaig ser una de les persones impulsores de les consultes per la independència al 2009 i he participat i participo a diferents associacions del poble. 


Des de la CUP, vaig ser una de les persones que va impulsar la creació de l´Assemblea Local de Canet de Mar, he estat representant al Consell Polític de la Territorial del Maresme-Barcelonès Nord, vaig ser el representant al Grup d’Acció Parlamentària per la meva territorial, membre del Grup de Treball d´Educació i vaig ser una de les persones coordinadores del Procés per la Ruptura i les seves assemblees obertes.


A les eleccions municipals del 2015, a Canet vam aconseguir una regidora, que més tard va haver de plegar i jo la vaig substituir


XARXES:
 
 
@marcjimenezt