Maresme servei d’emprenedoria

El Servei d’emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme va néixer l’abril del 2008 com a resposta de varis estudis realitzats a la comarca sobre la realitat dels autònoms a la comarca, on es posava de manifest una demanda d’aquest col·lectiu  consistent en la manca de recolzament de l’administració a les seves necessitats.


Inicialment el Servei es va posar en funcionament en el Maresme Centre de Negocis (antic edifici EUM), un espai que a més de donar servei a emprenedors i autònoms de la comarca en tots aquells aspectes que ajuden a facilitar la creació d’una empresa o la consolidació de la mateixa, també els hi oferia la possibilitat d’allotjament.


A partir de desembre 2008 el Servei d’emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme és acceptada com a entitat acreditada dins el programa INICIA de la Generalitat de Catalunya.


Amb l’ampliació de l’edifici principal del Consell Comarcal del Maresme ubicat  a la Plaça Miquel Biada, 1. (Davant estació de RENFE), el Servei d’emprenedoria del Consell es trasllada a aquesta seu, donant-se a conèixer a partir d’aquesta data amb el nom de Maresme Servei d’Emprenedoria.