Mataró demana ser la seu del projecte Eurokids en el 2004

Un centenar d’estudiants europeus participen aquests dies a Suècia en programes d’educació ambiental i sostenibilitat urbana

Tres alumnes de l’institut Satorras estan des d’ahir a Huddinge (Suècia) per participar en el projecte d’educació ambiental i sostenibilitat urbana anomenat Eurokids.

Els alumnes, de primer de batxillerat, i la professora que els acompanya estaran a la ciutat sueca, que està situada molt a prop d’Estocolm, fins el proper 26 de maig. Durant la seva estada compartiran experiències amb estudiants d’altres països que, igual que ells, tenen un bon nivell d’anglès i un gran interès pels temes mediambientals.


Divendres passat, abans de marxar de viatge, els alumnes van ser rebuts per l’alcalde, Manuel Mas, i per la regidora de Joventut, Alícia Romero.

L’Ajuntament ha demanat a la ciutat organitzadora del projecte Eurokids, que és Viena, que la propera reunió de l’any 2004 tingui lloc a Mataró. La cita de l’any que ve tindrà lloc a la mateixa ciutat austríaca, on tradicionalment es fa cada dos anys.