Mongetes del ganxet estofades amb bolets i cloïses

Descripció Aquest plat el podeu harmonitzar amb Marqués de Alella 2010, celler Marqués de Alella Ingredients Per a 4 persones: 400 g de mongetes del ganxet 400 g de bolets del temps 300 g de cloïsses Vi blanc sec Oli i sal 1 fulla de llorer 1 branqueta de farigola Alla Julivert 2 tomàquets madurs 1 ceba Elaboració Posem les mongetes en recull el dia abans. Les bullim a poc a poc amb aigua que no tingui calç i hi afegim la sal. Un cop cuites, deixem que es refredin, així quedaran més senceres. Fem un sofregit en una cassola: tallem els alls i els posem a daurar amb un raig d’oli, hi afegim la ceba picada i després els tomàquets a trossos. Hi afegim un got de vi blanc sec, la fulla de llorer i la branqueta de farigola, fins que redueixi el bi a la meitat. Escorrem les mongetes i les tirem a la cassola junt amb els bolets saltats. Fem arrecar el bull i hi afegim les cloïsses. Quan s’obrin les cloïsses, ja estarà a punt per servir. Ho acabarem amb un polsim de lulivert picat. Restaurant Restaurant Botavara VILASSAR DE MAR Productes Llegums