Formatge de llet pasteuritzada de cabra, recobert per una espessa capa de fong blanc, comestible, amb una textura cremosa. Es caracteritza per una aroma suau a bolets, sabors làctics i acidesa equilibrada.
La temperatura de conservació entre els 4 i 6 ºC, i el pes aproximat és de 2,400 grs.
On trobar-loEl Nevat es comercialitza principalment per mitjà de la venda directa, en botigues petites per tot Catalunya. També es pot trobar en diferents indrets d’Europa i de la resta del món.
Formatges Can Pujol
Josep Cuixart. Mestre artesà i empresa artesanal
Masia Can Pujol – 08339 Vilassar de Dalt
Telf. 93 572 96 67
www.canpujol.com
canpujol@canpujol.com
- Festa Major d’Argentona
- Mostra gastronòmica, comercial i d’artesans de Cabrils
- Fira de Calella i l’Alt Maresme
- En totes les fires de Vilassar de Dalt