NOVES EDICIONS DE PROGRAMES 
               


      


Properament noves edicions de Consolida’t i Joves per Emprendre

El Servei d’Emprenedoria de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Maresme, estem començant a preparar les properes convocatòries pels programes Joves per EmprendreConsolida’t.
Joves per Emprendre


El programa Joves per Emprendre, gestionat per la Cambra de Comerç de Barcelona, té per objectiu formar i donar suport a maresmencs i maresmenques de menys de 30 anys, per tal que les seves idees i visions de negoci puguin esdevenir projectes empresarials reals.


Es tracta d’un programa formatiu en el qual poden participar fins a 20 joves de la comarca, que han d’estar inscrits a Garantia Juvenil.


Les persones seleccionades rebran formació i assessorament personal en sessions que es realitzaran al Maresme Centre de Negocis, l’espai del Consell Comarcal destinat a desenvolupar idees empresarials.


Està previst que el programa comenci el pròxim mes de gener i es divideixi en dues fases:  • La primera està destinada a la formació grupal. Es treballaran aquelles temàtiques bàsiques per iniciar un negoci com poden ser: l’estratègia i la definició del model de negoci, les passes necessàries per constituir una empresa, el mercat (clients, la competència, proveïdors, etc…), l’equip necessari per engegar el negoci, aspectes legals a tenir en compte per constituir l’empresa, màrqueting, xarxes socials, etc…

  • La segona fase del programa se centrarà en cada projecte empresarial. Durant 40 hores els seleccionats gaudiran d’acompanyament empresarial en matèria de model de negoci, finançament, internacionalització i creació d’empresa.


Si voleu participar en la nova edició de Joves per Emprendre, ompliu aquest formulari, i en quant s’obri la convocatòria ens posarem en contacte amb vosaltres.Consolida’t


Aquest pròxim mes de desembre, tindrà lloc al Consell Comarcal del Maresme l’acte de cloenda de l’edició actual del programa. En aquest mateix acte, es farà la presentació de la 7a edició del programa, Consolida’t 2019/20.


Es realitzarà aquest esdeveniment per donar benvinguda a les noves persones participants del programa, i per acomiadar-se de les persones que han col·laborat durant la darrera edició. Es fan coincidrir aquestes dues cites per dur a terme una sessió de Networking, formar relacions empresarials i crear, desenvolupar i aprofitar oportunitats de negoci que puguin sorgir d’aquesta jornada.


L’acte s’acabarà amb un piscolabis i una foto grupal.


El programa Consolida’t té per objectiu donar suport a la consolidació, l’enfortiment i la reinvenció del treball autònom, oferint assessorament i formació gratuïta per part d’experts en l’àmbit de l’empresa. Aquests professionals analitzaran la situació particular, les fortaleses de negoci i les àrees de millora de cadascun dels participants. De la mateixa manera, els guiaran en el disseny de plans d’acció per a donar un nou impuls a la seva activitat professional.


El suport individual es complementarà amb formació específica (presencial i online), i seminaris i conferències. Aquesta actuació d’assessorament empresarial està subvencionada al 100% pel Departament d’empresa, Afers socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. Col·laboren en la seva realització el Servei d’Emprenedoria de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Maresme, la Fundació Universitària Martí l’Humà (FUMH) i el Centre pilot de suport a la Innovació de la UAB.


L’activitat està adreçada a microempreses, persones treballadores autònomes i autònomes dependents, i ex-autònoms que després d’haver cessat la seva activitat vulguin tornar a remprendre-la.


Si esteu interessats a participar-hi, poseu-vos en contacte amb el Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme a través del següent correu electrònic: emprenedoria@ccmaresme.cat o bé per telèfon: 93.693.14.50.