Obertes les inscripcions a l’edició 2018 del Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme

 

Ja hi ha data. L’edició 2018 del Fòrum de Joves Emprenedors es farà el divendres 23 de febrer, de 9:30h a 12:45h, al Teatre Monumental de Mataró i, en aquesta ocasió, l’eix central de les conferències seran les xarxes socials. Atès l’interès que, any rera any, aquest esdeveniment desperta en els centres d’educació secundària, ja s’han activat les inscripcions.

La inscripció per als centres docents es pot fer emplenant AQUEST FORMULARI.
Les persones que hi vulguin assistir a títol particular ho poden fer prèvia inscripció en AQUEST FORMULARI

En aquesta cinquena edició del Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme el tema central serà el de les xarxes socials. Encara no està acabat el programa però està confirmada l’assistència de Txell Costa docent universitària de màrqueting i comunicació i reconeguda conferenciant que sempre aporta una visió inspiradora i motivadora. També intervindrà el Doctor en filosofia, escriptor i docent Enric Puig que donarà un punt de vista diferent de les xarxes i s’està acabant de tancar agenda amb diferents “influencers” del moment.

Com ja és habitual, tres joves maresmencs explicaran la seva aventura emprenedora i acabarà la sessió amb una activitat col·lectiva de team Building per millorar la cohesió, autoestima i motivació.

El Fòrum de Joves Emprenedors és una iniciativa del Consell Comarcal que vol acostar l’emprenedoria als joves a partir d’experiències properes.