Obertes les inscripcions per al casal d’estiu de Premià de Dalt

L´Ajuntament de Premià de Dalt ha obert ja les inscripcions per al casal d´estiu, l´Estiu en marxa 2003. Com explica la regidora de Joventut, M. Àngels Ferràndez (CIU), “es tracta d´un casal d´estiu que pretén convertir el temps de lleure i diversió de les vacances en un espai de creixement personal i un espai de relació”.


L´Estiu en marxa ofereix una programació d´activitats basades en el treball de manualitats, els jocs i les sortides. M. Àngels Ferràndez assegura que “la nostra experiència al llarg dels estius que hem programat el casal infantil, amb una índex de participació altíssim, ens permet deduïr que les activitats que es realitzen en l´Estiu en marxa són idònies”.

L´edició del 2003 -que començarà el 30 de juny i finalitzarà l´1 d´agost-torna a comptar amb el servei de menjador per a infants, amb un preu de 90 euros pels nens i nenes empadronats a Premià de Dalt i de 100 euros per als de fora del municipi.

Les inscripcions es pden realitzar fins el proper 30 de maig al Servei de Cultura de Can Figueres (Riera, 88, horari de dilluns a divendres de 10 a 14 hores) o bé a La Fletxa (PIJ) (Torrent Santa Anna, 6, dimarts, dijous i dissabtes de 17a 21 hores i dimecres i divendres d´11 a 14 hores). El preu del casal és de 85 euros per als empadronats a Premià de Dalt i 109 euros per als que no ho són.

El proper 26 de juny es realitzarà una reunió informativa pels pares dels nens i nenes que s´han inscrit o que s´inscriuran en l´Estiu en marxa 2003.