Obertes les inscripcions per participar a les II Jornades d´Art Jove

Del 7 al 16 de novembre es celebraran les II Jornades d´Art Jove a Vilassar de Mar, una proposta artística i cultural organitzada pel Consell de Joves i la Regidoria de Joventut. L´objectiu és impulsar l´art dels joves creadors de Vilassar de Mar en tots els camps possibles de l´expressió artística. Enguany hi ha novetats respecte a l´any anterior ja que s´amplien les convocatòries, les propostes i la durada de les Jornades amb l´objectiu de donar abast el màxim de propostes artístiques.


Durant el transcurs de les jornades es duran a terme diferents activitats: l´anomenada Mostra Zero, un concurs de grafits, un ral·li fotogràfic i un de curtmetratges, l´anomenat MerkArt, una Jam literària i un concurs per trobar el logotip de Clips. Però també hi haurà altres activitats com tallers artístics, teatre i música en directe.

Activitats:
Mostra Zero: exposició protagonitzada per joves artistes que recollirà creacions de diferents disciplines (escultura, pintura, dibuix, còmic, grafit, teatre, escultura, fotografia, pintura, escriptura, moda, música, cinema, performances…). L´objectiu és donar a conèixer el treball de joves creadors i estimular la producció artística. La presentació de treballs s´ha de fer abans de l´11 d´octubre.

Concurs de grafits: S´ha de fer arribar el disseny del grafit abans del 29 d´octubre. El tres millors podran pintar sobre paret i rebran premis en metàl·lic: un de 120 euros, un de 90 euros i un de 60 euros.

Ral·li fotogràfic: Començarà el 8 de novembre i acabarà el 9 de novembre. Seguirà la temàtica “Art Jove a Vilassar de Mar”. Hi hauran tres premis: 1r premi: 120 euros en material més diploma, 2n premi de 90 euros en material més diploma i 3r premi 60 euros en material més diploma. També hi haurà tres mencions especials que rebran un diploma.

Ral·li curmetratges: Consistirà en fer un curt en 24 hores de temps, per això l´entrega sencera de les bases del concurs es farà el mateix dia d´inici del ral·li, el dimarts 11 de novembre. El premis seran els següents: 1r premi: 150 euros en material més diploma, 2n premi: 100 euros en material més diploma i un 3r premi de 60 euros en material més diploma. També comptarà amb 3 mencions especials. Les cintes s´hauran de presentar a l´Espai Jove el dijous 13 de novembre a les 18 hores.

MerkArt jove: Mercat d´artesania i art jove amb obres de creació pròpia i artesanals.

Jam literària: Consistirà en fusionar diferents arts i modalitats d´expressió literària: poesia, contes, monòlegs amb la dansa, pintura, …Per apuntar-se cal fer-ho abans del 29 d´octubre.

Concurs de logo Clips: L´objectiu es trobar una imatge per al servei d´informació juvenil, Clips. Data límit de presentació: 4 de novembre. Premi únic de 300 euros a l´autor del logotip guanyador.

Les inscripcions i les bases per a participar a les II Jornades es poden trobar a l´Espai Jove, situat al carrer Sant Jaume, 18, obert de dimarts a dissabte en horari de tarda, de 17 a 21 hores. El telèfon de contacte és el 937 501 653.

L´any passat un miler de persones van assistir al conjunt de les diferents representacions artístiques que s´hi van donar cita. Enguany s´espera supera aquesta xifra.