Oriol Batista assistirà a Madrid al I Foro “Globalización y Envejecimiento”

El conseller-delegat de Sanitat i Serveis Socials, Oriol Batista, assistirà al I Foro “Globalización y Envejecimiento”, que se celebrarà a Madrid els pròxims 12, 13 i 14 de març, organitzat pel Club Seniors i amb la col˙laboració, entre d’altres, de l’Ajuntament de Madrid i el Ministerio de Trabajo y Asuntos Sociales.

Aquest fòrum serà el preludi de la II Asamblea Mundial del Envejecimiento promoguda per Nacions Unides.


L’objectiu de les jornades és motivar a les institucions públiques, el sector privat, les entitats i associacions interessades per la qualitat de vida de la gent, i crear un debat sobre les causes i alternatives que comporta el fenomen de la globalització sobre l’envelliment de la població.

Al llarg de les tres jornades es posaran sobre la taula temes com la globalització i el desenvolupament, l’accés a la informació, la viabilitat de les pensions públiques, la salut, l’administració pública i els grans, entre d’altres.

Com a ponents hi assistiran Federico Mayor Zaragoza, president de la Fundación Cultura de Paz; Joan Majó, president de l’European Institute for the Media de Düsseldorf; Manuel Pimentel, exministre de Treball i Alberto Galerón, director general de l’IMSERSO, com els més destacats.