Portes Obertes durant tot l’abril a l’escola taller de Canet de Mar

L’Escola Taller Maresme II, celebra aquest mes d’abril el mes de portes obertes, amb tot un seguit d’actuacions destinades a donar a conèixer la realitat de les Escoles Taller als canetencs i canetenques.

Durant tot el mes, alumnes dels diferents centres educatius de Canet de Mar visitaran les instal.lacions de l’Escola per tal de veure directament com s’aprèn i es treballa dins d’una Escola Taller. Seran els mateixos alumnes-treballadors els qui guiaran els visitants pels diferents mòduls de l’Escola.


El pròxim dijous dia 11 d’abril s’inaugurarà, a les 8 del vespre, l’exposició OFICIS DINS L’OBRA a la Sala Municipal d’Exposicions. Fins al dia 18 del mateix mes, es podrà visitar una exposició gens convencional, que intenta representar el que és una obra per dins. Adreçada sobretot a nens i joves, els visitants hauran de posar-se un casc i s’endinsaran dins un recorregut en forma de laberints amb quatre zones diferenciades a partir dels oficis de l’Escola: pintura, construcció, electricitat i fusteria. També podran veure un seguit de diapositives amb imatges d’aquesta i de la resta d’Escoles Taller que ha tingut Canet.

El mes de portes obertes respon, segons els responsables de l’Escola Taller Maresme II, a la necessitat d’explicar a la població el funcionament i les possibilitats de les Escoles Taller com a sortida educativa i laboral dels joves d’entre 16 i 24 anys.

L’Escola Taller Maresme II és a la Riera Gavarra s/n de Canet de Mar. Telèfon i fax: 93 794 0105. Horari: de 8 h. a 15 h.Canet de Mar, 5 d’abril de 2001