Premià de Dalt tanca el cicle de teatre amb la pallassa més popular dels països catalans

L´obra, titulada Giuletta, és una tragicomèdia molt original que versiona el famós Romeu i Julieta de William Shakespeare, i es podrà veure al Teatre de Sant Jaume el proper 6 d´abril, a les 19.00 hores.


Estrenada en el IXè Festival Internacional de Pallassos de Cornellà “Memorial Charlie River”, Giuletta va obtenir una menció específica. La trajectòria de Pepa Plana ja coneix l´èxit i el seu anterior treball, De pe a pa, també va ser premiat.

Amb aquesta representació s´acaben les obres de teatre de la temporada d´enguany d´Escena, la qual va començar amb la companyia Pep Bou i el seu espectacle Bufaplanetes –del qual es van exhaurir totes les entrades- i va continuar amb una mostra de teatre còmic a càrrec de Vol Ras, Again Again.

Escena 2003 continua amb novetats. Enguany, per primera vegada es fa un cicle de cinema, i ja s´han projectat La Cuadrilla de Ken Loach, i Hable con ella, recentment premiada amb l´Oscar al guió original, dirigida per Pedro Almodóvar. El proper 25 d´abril, a les 22.00 hores i al mateix teatre de la SC Sant Jaume, es projecta la tercera pel·lícula programada, La tempesta de gel. Dirigida pel prestigiós cineasta taiwanès Ang Lee, director de pel·lícules tan aclamades per la crítica com Tigre y Dragón o Comer, beber y amar, La tempesta de gel està interpretada per Kevin Klein, Joan Allen, Christina Ricci i Sigourney Weaver. Ambientada a la ciutat de Nova York el Dia d´Acció de Gràcies de 1973, és una crítica a la societat nord-americana del benestar.

Venda d´entrades
Anticipades: 4,20 euros. Al bar de la SC Sant Jaume i a la Casa de Cultura Can Figueres (Riera de Premià, 88)
A taquilla: 6 euros. Des de 2 hores abans de l´espectacle


NOTA: Per a més informació, poseu-vos en contacte amb PREMSA al telèfon 937 524 726 o bé a l´A/E pdradio@premiadedalt.org