Quatre finalistes opten al premi al millor esportista de l´any de Premià de Dalt

La 8a Nit de l´Esport de Premià de Dalt es celebra el proper divendres 20 de juny al pavelló polisportiu municipal. Quatre finalistes opten al premi que corona el millor esportista de la temporada:

· Marta Vázquez, del Club Voleibol Premià de Dalt
· Xavier Gascón, del Club Ciclista BTT Premià de Dalt
· David Cabré, del Premià Esportiu Futbol FS
· Eduardo Marín del CE Premià de Dalt


Cadascuna de les entitats esportives del municipi aporta un candidat al premi de Millor Esportista Local de la temporada i, entre els finalistes, el jurat tria el millor, nomenament que es farà públic durant la vetllada del 20 de maig.

La vetllada posa el punt i final a la temporada esportiva 2002-2003 i suposa el premi als millors esportistes que formen part d´alguna de les nombroses entitats de Premià de Dalt.

Durant tota la temporada, els esportistes s´esforcen per aconseguir el seu repte i milloren el seu rendiment a mida que la temporada avança. A Premià de Dalt hi ha 14 entitats de caràcter esportiu. Cadascuna d´elles compta amb un nombre important de socis que practiquen l´esport en totes les seves categories. A més, algunes d´elles disposen d´escoles per impartir als més petits la pràctica de les seves disciplines, com a complement a l´esport en edat escolar.

La Nit de l´Esport premia el millors esportista local de l´any i també és un reconeixement a l´esport base i a les entitats esportives del municipi. Es tracta d´un esdeveniment lúdic i esportiu que enguany celebra la seva vuitena edició. Ja són uns quants, doncs, els esportistes lligats a Premià de Dalt que han estat premiats pel seu rendiment durant tota la temporada. Tot seguit els esmentem:

· Temporada 2001-2002: Ángel Perales, Club Ciclista BTT Premià de Dalt
· Temporada 2000-2001: Alfonsi García, Premià Esportiu FS
· Temporada 1999-2000: Josep Triadó, CE Premià de Dalt
· Temporada 1998-1999: Thaïs Albert, Club Voleibol Premià de Dalt
· Temporada 1997-1998: Gervi Deferr, Medalla d´Or en Salt de Gimnàstica als JJ OO de Sydney 2000
· Temporada 1996-1997: José Ríos, atleta i finalista dels 10.000 m d´Atletisme dels JJ OO de Sydney 2000 (18è lloc)


La 8a Nit de l´Esport començarà a les 21 hores amb un sopar (el preu és de 20 €) que donarà pas al lliurament de premis. El mestre de cerimònies d´enguany és una de les sorpreses de la vetllada. Es tracta d´un presentador lligat a Premià de Dalt de forma especial.

L´acte del 20 de juny s´emmarca dins la celebració del 10è aniversari del pavelló polisportiu municipal, inaugurat l´any 1993. Per a commemorar aquesta data tan especial, l´àrea d´esports de l´Ajuntament de Premià de Dalt ha organitzat una jornada lúdicoesportiva al voltant de l´equipament esportiu. Així, tothom qui ho desitji podrà jugar a bàsquet, futbol, voleibol, fins i tot a mini-golf des de les 10 del matí fins les 8 del vespre.