Retencions importants el primer dia de tall de la Nacional II en sentit Girona

La prova de foc del primer dia d’entrada en funcionament del dispositiu de trànsit ha agafat per sorpresa els conductors de la Nacional II que circulaven en els dos sentits de la marxa, quan a 2/4 d’11 del matí, ha quedat tallat a l’alçada de la cruïlla de la Muvisa el carril de la Nacional II en direcció a Girona. La D.G de Carreteras del Ministerio de Fomento, ha estat qui ha fet el tall.


Tot i que el tall estava previst a les 9 del matí, la mesura no ha entrat en funcionament fins que s’ha enllestit la col·locació de totes les senyalitzacions i s’han destapat el senyals indicatius tant als accessos de la cruïlla de la Muvisa com a la zona industrial de Valldegata Draper.

Les retencions han estat força importants des d’aquell moment, al nus viari de la Muvisa, fins a accedir a la zona industrial de Valldegata Draper, quan la circulació es feia aleshores més fluïda tant pels que entraven al nucli urbà d’Arenys pel carrer Partagàs com pels que prosseguien per l’autopista.

Les retencions també han estat però en sentit Barcelona, quan els operaris de la Direcció General de Carreteres de Fomento han tret alguns arbres caiguts, a la zona de l’Hispània que tenien cert perill al estar descavalcats. La coincidència de les dues operacions ha acabat de complicar la situació ja prou afectada aquest matí.

Aquesta tarda representants de la D.G. de Carreteres de la Generalitat i del Ministeri de Fomento, han fet una inspecció ocular sobre el terreny per analitzar i fer alguns canvis sobre la senyalització per acabar de polir el dispositiu en el decurs de les properes hores.

Agents dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local han estat patrullant durant tot el dia tant a la zona de la Muvisa com al nus viari de l’autopista. Per la seva banda, els operaris de COPISA, ja han començat a enderrocar el pont sobre la Nacional II a la vessant de mar. Recordar que el carril en direcció a Barcelona ja està funcionant pel nou tram de pont de la N-II al costat de muntanya.

Es d’esperar que la jornada de demà dimecres, quan molts conductors ja coneguin el nou dispositiu alguns conductors que circulen en direcció a Girona per la N-II optin per agafar la via alternativa per dalt.

Vegeu des d’aquí el dispositiu previst pel tall que ha de durar 1 mes i mig aproximadament.

Us suggerim també una visita a la web de la Direcció General de Trànsit de la Generalitat on actualitzen la informació de les incidències a les carreteres catalanes. Per facilitar la recerca premeu la opció obres i cerqueu la comarca del Maresme.


Ajuntament d’Arenys de Mar
Regidoria de Governació