Rossinyols amb botifarra negra

Descripció Aquest plat el podeu harmonitzar amb Parvul Syrah, 2009, celler Alta Alella Ingredients Per a 4 persones: 4 grans d’all 400 g de rossinyols 1 botifarra negra 200 ml de brou oli d’oliva julivert sal Elaboració Picolem finament els alls, els col·loquem en una paella amb l’oli fred i escalfem a foc suau fins que agafin una mica de color. Rentem de sorra els rossinyols, els escorrem d’aigua i els tallem en talls més o menys regulars. Traiem la pell de la botifarra, la col·loquem a la paella amb els allets cuits i la coem a forc suaa fins que quedi esmicolada. Pugem la flama i hi col·loquem els rossinyols, els saltem durant 2 minuts, hi afegim el julivert i, seguidament, el brou. Deixem que cogui tot junt a foc fort durant uns 3 o 4 minuts fins que quasi no quedi suc. Rectifiquem de sal i servim. Restaurant Masia Can Carreras, Can Massuet, DOSRIUS Productes Arrossos i pastes | Bolets i cargols