Sant Jordi a Arenys de Mar

La festa de Sant Jordi arriba ja a Arenys de Mar aquest dijous, amb l’Hora del Conte i el taller dedicat a Sant Jordi que ha organitzat la Biblioteca. La Mireia Roig, serà l’encarregada de portar l’activitat a les sis de la tarda a la Biblioteca.


El dissabte un grup d’arenyencs sortirà amb autocar cap al Teatre Lliure de Barcelona per a veure l’obra “Ronda de mort a Sinera”, de Salvador Espriu i Ricard Salvat.La sortida teatral, ha estat organitzada pel Centre de Documentació i Estudis Salvador Espriu i l’Agència Tea Tours.

Diumenge, continuant amb els actes de commemoració de la Diada de Sant Jordi, la Cobla Thermalenca ens oferirà una Audició de Sardanes a la Plaça de l’Esglèsia al punt de 2/4 d’1 del migdia.

Com es habitual el mateix dia de Sant Jordi,dimarts, les parades de llibres i roses ocuparan de nou la Plaça de l’Esglèsia i la riera, al llarg de tot el dia. La Biblioteca sortirà al carrer, així com moltes classes dels centres d’ensenyament arenyencs i diversos col·lectius i associacions.

A la tarda, la Llibreria El Setciències portarà a signar llibres a la seva parada els autors arenyencs: Martí Amagat, Noemí Bibolas, Francesc Forn, David Estrada, Zenon de Pol i Antonio Zea.

Posant fi als actes de cel.lebració de la Diada de Sant Jordi de dimarts, el Grup Rovell d’Ou interpretarà a dos quarts de set la Llegenda de Sant Jordi, a la Plaça de l’Esglèsia.

Dimecres, a les set de la tarda, la Biblioteca ha programat una tertúlia de novel·la de l’obra Sidra amb la Rosie de Laurie Lee, a càrrec de la Dolors Boix.

Ajuntament d’Arenys de Mar
Regidoria de Cultura

16 d’Abril de 2002