Segona Fira de la Dona al Maresme

 

L’associació Si Dona de Sant Andreu de Llavaneres organitza per segon any consecutiu la Fira de la Dona. Un esdeveniment que pertén donar visbilitat al saber fer de les dones de la comarca. 

Aquesta fira coincidirà amb el Dia Internacional de la dona, una cita important en el nostra calendari igualitari, per reivindicar el paper important de la dona en la societat i per renovar el nostre compromís i el de la societat amb la igualtat com una cosa de tothom.

Les entitats de dones del Maresme tenen un llarg recorregut de treball per fomentar la igualtat, procurar espais de trobada i oferir serveis a l’abast. Les accions de les entitats són diverses i totes elles es complementen per fer de la comarca un de més cohesionada, inclusiva i igualitària.

La necessitat de desplegar accions de caire comarcal que ajudin a donar més visibilitat a la feina de les entitats i a la dona maresmenya en general ens ha dut a pensar en l’organització d’una fira amb nom la fira de la dona.

Aquesta fira que s’ubicarà al municipi de Sant Andreu de Llavaneres, està oberta a totes les entitats i dones de la comarca que treballin en un dels eixos necessaris per minvar les desigualtats i les discriminacions de gènere en tots els àmbits: prevenció, sensibilització, visibilització, empoderament i capacitació, etc.

També està oberta a totes les dones a títol individual que des del seu camp d’expertesa aporten el seu saber fer a la societat i lluiten per sobreviure i tirar endavant els seus projectes: dones artesanes, artistes, emprenedores, esportistes, etc.

La participació pot ser mitjançant la presència en un estand on s’exposarà el material de l’entitat o de la dona, actuació artística, xerrada, etc.

L’acte tindrà lloc el dia 08 de març al recinte de la antiga escola Labandaria, on esta situada la seu de l’associació SI DONA, Passeig Jaume Brutau, 4 (centre poble) de Sant Andreu de Llavaneres, durant tot el dia.

Per participar-hi, cal posar-se en contacte amb l’entitat Si Dona

sidona2018@gmail.com

630293007