Signatura del Contracte-Programa 2010 entre el Departament d’Acció Social i Ciutadania i 18 administracions locals del Maresme, Vallès Oriental i Vallès Occidental

El dimarts, 13 de juliol a les 11.00h, el Departament d’Acció Social i Ciutadania signarà amb 3 consells comarcals (Maresme, Vallès Occidental i Vallès Oriental) i amb 15 ajuntaments d’aquestes comarques el Contracte-Programa 2010 de serveis socials. L’acte, al qual assistirà el Director dels Serveis Territorials de Barcelona del Departament d’Acció Social i Ciutadania Josep González-Cambray, se celebrarà a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme.


El president del CCM, Josep Jo serà l’encarregat de donar la benvinguda als alcaldes i regidors de les següents ajuntaments: Mataró, Premià de Mar, El Masnou, Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Montcada i Reixac, Ripollet, Rubí, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Granollers i Mollet del Vallès i  als presidents del Consell Comarcal del Vallès Oriental i del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Data: 2010-07-13

Lloc: Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme (plaça Miquel Biada, 1 de Mataró. Entrada per Avda. Maresme cantonada amb Avda. Jaume Recoder)