18è Concurs de Fotografia per a joves

Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Òrrius, Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar 

Les Regidories de Joventut dels Ajuntaments d´Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Òrrius, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar organitzen, de forma conjunta, el 18è Concurs de fotografia per a joves d´entre 12 i 30 anys. Els participants han de ser de la comarca del Maresme, aficionats a la fotografia (no professionals). 


La temàtica del concurs és lliure i es poden presentar fotografies en color, blanc i negre, i digitals (tècnica lliure), amb un màxim de dues fotografies per participant. S´han de lliurar a qualsevol dels punts organitzadors abans del 13 de maig.
Hi haurà dos premis per categoria, que consistiran en “xecs regal” per a material audiovisual. En el grup A, participants de 12 a 17 anys, el primer premi és de 150 € i el segon de 75 €. En el grup B, de 18 a 30 anys, el primer premi és de 300 € i el segon de 200 €.

El veredicte es farà públic el 27 de maig a l´Espai Jove de Vilassar de Dalt, coincidint amb la inauguració de l´exposició de fotografies, que serà itinerant pels sis pobles organitzadors.

Data: 2011-05-13

Lloc: Als punts d’informació juvenil de cada localitat.

Ho organitza: Ajuntaments Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Òrrius, Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar.