Tallat al trànsit el carril direcció Girona de la carretera N-II, a l’alçada d’Arenys de Mar

La Direcció General de Carreteres de la Generalitat de Catalunya i la direcció tècnica de l’obra han comunicat a l’Ajuntament d’Arenys que aquest proper dimarts 28 de maig, entren en funcionament les noves mesures de trànsit previstes per l’acabament de les obres al tram final de la Riera.

Això voldrà dir que aproximadament durant un mes i mig, a la Nacional II quedarà sempre obert al trànsit el carril en direcció a Barcelona, i que el carril en direcció Girona quedarà tallat al seu pas per Arenys.


La Dirección General de Carreteras del Ministerio de Fomento publicarà aquests dies anuncis als diaris per informar de les indicacions.

L’Ajuntament d’Arenys de Mar, reforçarà també la informació mitjançant cartells a la via pública, i informació específica a la revista municipal Torre de Mar. Ràdio Arenys i la web municipal, informen també abastament del les mesures previstes.

L’edició Maresme del diari El Punt, també informa de les mesures previstes.

INDICACIONS:

Per sortir cap a Girona:
L’accés principal, per la zona industrial Valldegata Draper
Per la C-61 (antiga B-511) i Autopista.
Pel carrer d’Anselm Clavé (Ample)


-Per entrar des de Barcelona:
Per la zona industrial Valldegata Draper des de la Nacional II.
Per la C-32 (antiga A-19) i C-61 (antiga B-511).
Recordeu que no podreu fer-ho per l’avinguda de Pau Costa (caserna de la Guàrdia Civil)

Senyalitzacions:

Multicruïlla de la Nacional II amb el rial Llarg, la zona industrial de Valldegata Draper i la zona comercial de la Muvisa: indicació que el carril en direcció Girona per la Nacional II al seu pas per Arenys queda tallat al trànsit per l’obra i s’indiquen els camins alternatius per accedir a l’interior del nucli urbà.


-Venint des de Mataró, en direcció Girona, ja s’indica a les poblacions veïnes, tant a la Nacional II com a la C-32 ( l’A-19), que el carril en sentit Girona a la N-II al seu pas per Arenys de Mar està tallat per obres i que el trànsit es pot desviar per l’autopista.


-Regulació semafòrica a l’Autopista, la zona Industrial Valldegata Draper i a la Nacional II.

Per a més informació, consulteu el
web de l’Ajuntament d’Arenys de Mar